Jussi Jalkanen
Kuvia Referenssit        Yhteys
     
 

Tahdon sydämellisesti kiittää molempien vanhempieni
60-vuotis syntymäpäivien illan kohokohdasta!
Esitys oli todella mukaansatempaava ja erittäin humoristinen niinkuin mies itsekin! Uskomatonta oli esityksen seuraaminen lähietäisyydeltä saaden kaikki vakuuttuneiksi taikuuden maagi
suudesta! Pieni omakoti-yhdistyksen tupa loi jo sinällään hekumaalisen tunnelman, jonka Jussin esitys lopulta nosti kattoon asti. Suorastaan silmänkäännön pro!

Tässä myös suora siteeraus taikuri-fani isältäni:
"Enpä osaa mitään erityista mainita, mutta se vaan oli hyvä.
En pidä Copperfieldin-tyyppisistä illuusioista, vaan tasan tarkkaan näistä sorminäppäryyksistä, joissa katsojaa ja avustajaa huijataan mennen tullen, vaikka kuinka yrittää tarkkailla taikurin sormia ja liikkeitä. Lisäksi esityksessä oli hyväntahtoista huumoria, joka sopi kuin nenä päähän. Oli ehdoton kohokohta illassa."

- Ami Suojanen
--------------------------------------------------------------------------------

Taikuri Jussi Jalkanen oli lavalla kahdesti, hänen toinen hahmonsa oli Mr Blues. Molemmissa osissaan hän hämmästytti yleisöä taituruudellaan ja hauskuutti supliikeillaan.

-Virve Obolgogiani, Vihreä Oksa Savoy-teatterissa 21.10.2006
---------------------------------------------------------------------------------

Jussi Jalkanen vetäisi kaksi settiä taikatemppuja, yhyttäen katsomosta myös ex-nyrkkeilijän Purtsi Purhosen avustajakseen. Hauskan taikashown lisäksi Jalkanen osaa ottaa yleisön mukavasti. Varsin viihdyttävä mies siis.

-Kalliolainen 21.10.2006/Marjut Salama
---------------------------------------------------------------------------------

Syttyvät valot paljastivat rauhallisesti esiintymistuolilla istuvan Jalkasen. Esiintymisen rungon muodosti paperin repimisen kautta ehjään paperiin johtava rutiini. Rutiiniin liittyi myös opetusosuus, jossa rutiini viimekädessä kulki yleisölle käsittämättömällä tavalla. Otettuaan aplodit vastaan, Jalkanen istui tuolilleen ja valot sammuivat. Rauhallisella esiintymistavalla on taitajansa.

-Jokeri 2/2005/Tapio Ruohonen
---------------------------------------------------------------------------------

Esityksesi oli todella hyvä. Se sopi häihimme kuin nappi silmään. Kaikki pitivät siitä että ohjelma oli erilainen kuin ehkä muualla häissä. Suosittelemme sinua kyllä lämpimästi jos jollakin on tarvetta hauskuuttajaan/taikuriin.

-Emilia Leppä
---------------------------------------------------------------------------------

Juhlien vetonaulana meille esiintyi Taikuri Klabbis, joka esitti taikatemppuja mm. naruilla ja palloilla, jotka hävisivät ja ilmestyivät esiin milloin mistäkin… eikä Klabbis itse huoman-
nut mitään! Esitys oli hirmuisen hauska! Lasten ilmeet suorastaan säteilivät riemua.

-Tuija Laitinen, Mattilan päiväkoti
---------------------------------------------------------------------------------

Nuoren taikurin Jussi Jalkasen silmää nopeammat sormet ällistyttivät yleisöä. Hänen käsissään mustat äänilevyt muuttivat jatkuvasti väriään, köydet solmiutuivat itsestään ja muita ihmeitä tapahtui kaiken aikaa. Ikää taikurilla on vasta seitsemäntoista vuotta.

-Katso-lehti 21.8.1978


kuva ja teksti: Petaksen Omakotiyhdistys ry.

  
      Jäsenyydet:   Suomen Taikurit ry.
                         Esiintyvät Taiteilijat ry.
 


  mail: jalkanen@mrblues.net    tel. 050-3360254